Kesän parhaat drinkit

Kevät ja sitä myöten kesä kolkuttelee jo ovella, joten nyt on hyvä aika miettiä mitä ihania drinkkejä ensi kesällä voi kokeilla ravintolassa tai yökerhossa vieraillessaan.

Joka vuosi kuulemme uusista kesän suosikkidrinkeistä, mutta myös tietyt, vuodesta toiseen toistuvat kesädrinkit pitävät pintansa suosikkien listalla.

Mikä onkaan mukavampaa kuin istua iltaa ystävien kanssa, tai vaikka yksinkin ja nauttia herkullisesta, kesäisestä drinkistä ja vaikka kokeilla onneaan Nitrocasinon pelien parissa!

Parhaat kesädrinkit

Moni juo kesäisin aika lailla samoja drinkkejä kuin muulloinkin, mutta kesä ja lämpö saa monet myös kokeilemaan uusia, kesäisiä drinkkejä. Annamme tässä muutaman ehdotuksen kokeiltavaksi, mikäli tuntuu että kaipaa vaihtelua ensi kerran kun istut terassilla kesäiltaa viettämässä.

Näitä drinkkejä voi tehdä toki kotonakin, mutta baarimestarin tekemä drinkki on toki aina viimeisen päälle valmistettu. Varsinkin jos kokeilet drinkkiä ensimmäistä kertaa, voi olla hyvä ottaa yksi ensin ravintolassa, jotta varmistuu siitä, että varmasti pitää kyseisestä juomasta. Tämän jälkeen voi ostaa ainekset drinkin tekoon myös kotona, eikä tarvitse pelätä, että ostat kalliit ainekset turhaan kaappiin seisomaan.

Yksi kesädrinkkien ehdottomista suosikeista on perinteinen sangria. Tämä ei tarkoita sitä, että sangria olisi tylsä ja kulahtanut drinkki, päinvastoin. Sangrian teossa voi käyttää mielikuvitusta enemmän kuin minkään muun drinkin teossa. Jokaisella ravintolalla ja yökerholla on omanlaisensa sangria, joten vaikka kokeilisit samaa juomaa monessa eri paikassa, on kokemus aina erilainen.

Sangriaa tehdään yleensä punaviinistä, mutta moni ravintola tarjoaa myös valkoviinistä tehtyä versiota.

Toinen jokavuotinen suosikki on ehdottomasti Aperol spritz. Tämä raikas ja poreileva juoma on paras nautittuna kuumana kesäpäivänä. Aperol spritz maistuu monelle meistä, sillä drinkki on mieto ja raikas, eikä liian makea. Tämä drinkki eroaa sangriasta sillä tavalla, että jokaisessa ravintolassa Aperol spritz valmistetaan samalla tavalla, joten sen tilaamalla tiedät aina, mitä saat.

Tässä on siis muutama vaihtoehto ensi kesä terassi- tai ravintolavierailulle. Suosittelemme myös kokeilemaan ravintolan nimikkodrinkkejä ja erityisesti kesädrinkkejä listalta. Moni ravintola valmistaa joka kesä uusia drinkkejä, joista varmasti löytyy sinulle uusi suosikki!