Yökerhojen VIP-asiakkuudet

Yökerhot ja ravintolat ovat suosittuja vapaa-ajan viettopaikkoja. Monet tykkäävät lähteä esimerkiksi viikonloppuisin ravintolaan tai yökerhoon viihtymään ja tapaamaan ystäviään. Joku voi haluta pyörähtelemään tanssilattiallekin viimeisimpien hittikappaleiden tahtiin.

Jos haluaa mennä viettämään iltaansa johonkin todella suosittuun yökerhoon, niin pitää varautua siihen, että sisäänpääsyä voi joutua odottamaan. Tunnelma ehtii ehkä laskea, jos on lähtenyt vaikka kaveriporukalla illanviettoon ja mukavasti edennyt ilta pysähtyy yökerhon ovelle. Kukaan ei jaksa odotella tuntikausia, että pääsee sisään ja jatkamaan iltaa. Joku voi jopa lähteä kotiin, kun ei jaksa odotella sisäänpääsyä yömyöhään.

Millainen on VIP-asiakkuus?

Jos tykkää käydä yökerhoissa suhteellisen usein, onko mitään keinoa, miten sisälle voisi päästä hieman nopeammin? Vastauksena tähän on monien yökerhojen VIP-asiakkuudet. Jos hankkii itselleen yökerhon VIP-asiakkuuden, niin sillä voi saada monia etuja kyseisestä ravintolasta, muun muassa sisäänpääsyn mahdollisen jonon ohi. Yleensä VIP-asiakkuus tuo mukanaan myös muutamia muita etuja. Niitä voivat olla esimerkiksi yökerhon tietyt osat, joihin vain VIP-asiakkailla on pääsy. He saattavat myös saada jotain etuja juomista tai pienistä purtavista.

Monesti tunnetuille henkilöille tai vaikkapa suosituille artisteille annetaan yökerhojen VIP-asiakkuus, sillä halutaan, että kyseinen henkilö viettäisi aikaa juuri kyseisessä yökerhossa. Jos joku julkisuuden henkilö tai artisti viettää vapaa-aikaansa ravintolassa tai yökerhossa, se houkuttaa paikalle monia muitakin. Jotkut haluavat mennä kyseiseen yökerhoon sen takia, jos näkisi vilauksen omasta suosikistaan. Monet tavallisetkin ihmiset voivat kuitenkin hankkia VIP-asiakkuuden yökerhoon tai ravintolaan. Jos on vaikkapa tietyn yökerhon vakioasiakas vuosien ajan ja henkilökunta oppii tuntemaan sinut, voit saada VIP-asiakkuuden. Yleensä nämä asiakkuudet ovat sellaisia, että niitä ei voi ostaa mistään, vaan ne pitää ansaita. Joitain yökerhoja on arvosteltu siitä, että ne ovat myyneet VIP-asiakkuuksia suoraan rahaa vastaan. Perinteisesti VIP-asiakkuus on sellainen, jota ei nimenomaan voi ostaa vaan se myönnetään sinulle.

VIP-asiakkuudesta voi myös olla hyötyä, jos pyörität vaikkapa ohjelmatoimistoa, jossa sinulla on paljon asiakkaita ja vieraita. Silloin voi olla mukava viedä asiakkaat suosikkipaikkaasi ilman, että tarvitsee odotella ulkona, vaan voi kävellä suoraan jonon ohi sisälle.